3
Hogyan készítsük nyerő sorozatot? 
Végy pár nagyszerű színészt főhősnek, legyen mindenféle mellékkarakter benne, azonban fontos a gondosan kiválogatott társaság. Nem ár ha Eyecandyt is teszünk bele mindkét nem kedvéért ;) Kell még hozzá egy atombiztos tengeralattjáró, valamint egy egzotikus sziget valahol az ismeretlenben. 
Ehhez adjunk hozzá még csipetnyi zenei aláfestést, ami legyen olyan fülbemászó, hogy Magnolia soha többet ne is szabaduljon tőle... hát ilyen lett a Last Resort.



Visszatértünk Hawaii-ra, ezért egy-egy helyszín biztos ismerős lesz a Lost fanoknak. Talán kevesen emlékeztek már a SeaQuest DSV - A mélység birodalma című sorozatra Roy Scheiderrel, ami a '90-es években futott. Nekem nagy kedvencem volt :) Igaz ez teljen más, mert az első félóra után már partra is szállnak egy szigeten, de lesznek még vizes jelenetek.
Az ABC új sorozata alapból arról szól, hogy a Colorado atom-tengeralattjáró tűzparancsot kap, hogy indítson nukleáris rakétát Pakisztán ellen. Mivel nem az elsődleges vonalon érkezik az utasítás, így a kapitány és a másodparancsnok kapcsolatba lép Washingtonnal a megerősítés végett. Itt kezdődtek a bajok, utasítás jön, de nem az elsődleges vonalon, valamint a parancsmegtagadás miatt egy rakéta az Illinois USS-ről is közeleg. Közben elkezdik Pakisztán támadását. Mivel a tengeralattjáró megsérül, így a közelben lévő Sainte Marina szigeten szállnak partra, ahol található egy Nato hírközlési bázis is. Persze a szigetlakók nem örülnek nekik, főként az ott egyeduralmat diktáló helyi zsarnok.
A csapat kívülálló lesz az amerikaiak szemében, ezért be kell bizonyítaniuk ártatlanságukat, hogy békében hazajussanak. Nem hibátlan a sorozat, de nekem nagyon tetszett a pilot. Szóval hajrá, tessék megnézni és csak utána ítéletet mondani. Kellemes meglepetés lehet mindenkinek. Ujjakat szépen összekulcsolni és drukkolni, hogy túlélje a csütörtöki halálsávot.

Az első évadot 13 részre tervezik. Az alábbi képre pedig a kedvenceimet gyűjtögettem ki, de nagyon sok jó színész található a listában.

 
Robert Patrick, Daniel Lissing, Andre Braugher, Scott Speedman, Daisy Betts


Előzetes:

Megjegyzés küldése

  1. Először is NAGYON tetszik az új sablon! Komolyan! :))))
    Ami pedig a sorozatot illeti... ÓÓÓ mond miért csábítsz a bűnre? :D
    Ezt a sorozatot is szeretném nézni... :D
    Még csak 2 hét, kibírom, nehezen de addig is a listám egyre csak bővül! :D

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, egyedül már csak a megjegyzésben lévő kép van picit elcsúszva, de hamarosan megoldom. Próbáltam kicsit egyedivé tenni, és a fenti házikót lecseréltem egy lánykára meg könyvekre :)))

    Tudok erre egy nagyszerű megoldást! Majd csak egyben nézd meg az első évadot :P

    VálaszTörlés
  3. nem fog menni. :D minél hamarabb el szeretném kezdeni! :D

    VálaszTörlés

 
Top