0
Jennifer Ashley: The Untamed Mackenzie
Highland Pleasures #5,5
Megjelenés: 2013 szeptember 10.
Angol nyelvű e-könyv!

Hamarosan az e-olvasókon landol Lloyd és Louisa rövid története, hogy hosszú szünet után újra a Mackenzie család mozgalmas mindennapjainak részeseivé váljunk.

Lloyd Fellows mindig is kívülállónak tartotta magát a Mackenzie családban. Ám most Isabella húgát Louisa-t gyilkossággal vádolják meg, és Lloyd minden szabályt megszegne, kockáztatva akár a karrierjét is, hogy megmentse a lányt. Fellows Louisa egyetlen reménye, hogy helyreállítsa a család becsületét.




Jennifer Ashley: The Wicked Deeds of Daniel Mackenzie
Highland Pleasures #6
Megjelenés: 2013 október 1.
Angol nyelvű könyv, és e-könyv!

Daniel Mackenzie méltó a botrányos családi hírnévre: vagyonos, jóképű, tehetséges, és imádja a nőket. Amikor találkozik Violet Bastiennel - Anglia egyik leghíresebb spiritiszta médiumával - két dolgot rögtön tud: azt, hogy Miss Bastien egy csaló, és hogy vadul vonzódik hozzá.

Jennifer Ashley blogján Lloyd történetének első két fejezete már olvasható! Az e-könyv végén pedig kapunk majd egy kis bónuszt Daniel könyvéből, ami pár héten belül szintén megérkezik.
A sorozatlistát frissítettem, ugyanis változások történtek benne! :)

FRISS: újabb két fejezet érhető el a blogon! (08/21)


HAMAROSAN megjelenik a Hart hitvese című negyedik regény is a Kossuth Kiadó jóvoltából.
Megjelenés: október 4. (újságosoknál már szeptemberben!!!)

Lord Hart Mackenzie, Kilmorgan hercege a legidősebb Mackenzie fivér. Kemény és rettenthetetlen ember hírében áll – ugyanakkor családja elszánt védelmezője. Az is köztudott, hogy szeret sötét, nem szokványos gyönyöröknek hódolni – legfőképpen kurtizánok társaságában. Lady Eleanor Ramsay tíz évvel korábban Hart Mackenzie jegyese és titkos szeretője volt. Most úgy érzi, egykori vőlegénye segítségére kell sietnie, mert egy ismeretlen olyan fényképet juttatott el hozzá, amelyen a miniszterelnöki székért harcoló Hart anyaszült meztelen. A választások előtt pedig nem lenne szerencsés, ha ez a kép megjelenne az újságokban… A bestsellerszező Jennifer Ashley romantikus-erotikus regénysorozata több díjat is nyert. A Mackenzie-sorozat különleges világa, szenvedélyes szereplői, fordulatos cselekménye és a sodró érzelmek magukkal ragadják az olvasót. (08/26)

Megjegyzés küldése

 
Top