0

Az elmúlt napokban - pontosabban a nyolcadik regény után -, feltettem magamnak egy nagy kérdést: van kiút Roxie Rivera alvilágából?
Bárhonnan közelítettem meg, határozottan állíthatom, hogy számomra nincs. Immár száz százalékosan is Rivera fan lettem, mivel mérhetetlenül belegabalyodtam a szereplők életébe ebben a sorozatban. Itt a 'rosszfiú' megnevezést is szó szerint kell érteni, hiszen az orosz védelmezők akár ölnek is, ha a család valamely tagja veszélybe kerül, aztán jön Kostya és eltakarít, na de róla majd később beszélünk :)))
Mondhatni az idei márciusom Roxie Rivera hónap lett, ezért is szeretném ha többen megismernék a könyveit. Történeteivel többnyire az erotikus műfajt képviseli, de a krimi szál is erősen hangsúlyos mindegyikben, amitől izgalmas kis regények kerekednek ki belőle, egyben keményen megmutatva a világ egy kevésbé csodás oldalát. Régóta szemeztem már vele, de miután Klaudia is belekezdett, már én sem tudtam tovább ellenállni.
Nem írok egyenként a Her Russian Protector köteteiről (továbbiakban HRP), inkább csak bemutatom egy-egy mondatban a szereplőket, mintegy ajánlóként.
Sokkötetes sorozatról van szó, ezért gyűjtöttem össze ebben a posztban az egészet, valamint ennek két spin-offját, és a hamarosan induló Her SEAL Protectort.

Her Russian Protector:

#1 Ivan - Ivan & Erin
#2 Dimitri - Dimitri & Benny
#3 Yuri - Yuri & Lena
#3,5 A Very Russian Christmas (9 történettel)
#4 Nikolai - Nikolai & Vivian
#5 Sergei - Sergei & Bianca
#5,5 Sergei #2 - 2014 április
#6 Nikolai #2 - 2014 május
#7 Kostya - 2014 június - Kostya & Holly
#8 Alexei - 2014 nyár/ősz - Alexei & Shay
#9 Danila - 2014 ősz - Danila & Macy
#10 Vasya - 2014 ősz - Vasya & Ty
...


Erin Hanson húga eltűnik, és mivel testvére már olyan mélyre süllyedt a drogok világában, hogy Erin egyetlen reménye az edzőterem tulajdonos, ex-harcos Ivan Markovic, akinek (információ szerint) maffia kapcsolatai is vannak. A második részben Benita 'Benny' Burkhart nemcsak öccse miatt aggódik, aki a Hermanos utcai banda tagja lett, hanem családi péksége miatt is, amit az ingatlanfejlesztő Hagen magának akar. Ám szerencsére ott lakik Dimitri Stepanov a régi jóbarát, így naná, hogy segít neki mindenben (ez a regény BDSM vonalú). Az első két résznek vannak apróbb kiegészítői is, amik az írónő oldaláról ingyen letölthetőek.
Yelena 'Lena' Cruz először munkája és barátai révén kerül kapcsolatba az orosz milliárdos Yuri Novakovskyval, akinek sötét múltja segíthet, amikor apja miatt ő is bajba kerül. Egy festmény nyomában Lena és Yuri tisztázzák a félreértéseiket. Van egy plusz főszereplő is benne: Sasha, aki egyenesen imádnivaló. Vivian Valerot tizenévesen lelőtték, mikor apjának segített egy betörésnél, majd Nikolai Kalasnikov lett a 'gyámja'. Kettőjük kapcsolata igencsak kacifántos, és messzire nyúlik vissza. Vivian Nikolai éttermében a Samovarban dolgozik, és amikor a lányt elrabolják az emberkereskedők, visszavonhatatlanul megváltozik (végre) a kapcsolatuk. Ez a maffiafőnök dolog pedig az, amit mindenki tud, de nem mondunk ki :) Nálam eddig ez a két könyv (#3-4 rész) lett a nyerő a HRP-ben, többször is újraolvasós lehet a jövőben.
Sergei Sakharov harcos és testőr egy személyben, régóta vágyik Bianca Bradshawra, de ő hónapok óta elutasítja a férfit. Ám Bianca veszélyben van, mivel fiatalon szemtanúja volt, amikor a testvérét megölték, és a gyilkos bandája most a nőt vette célba, valamint egy különleges látogató is ólálkodik az otthona körül. Sergei megvédelmezi őt, miközben tartozását is teljesíti harcosként. Mindkét karaktert rögtön megkedveltem, viszont azért adtam rá csak 3,5 csillagot a többivel ellentétben, mert itt már tényleg sok volt a szex :/ Sergei és Bianca áprilisban kapnak egy rövidebb folytatást, majd Nikolai és Vivian is, de ők már egy hosszabbat. Nemhiába, azért a nagyfőnöknek mégiscsak több jár, pláne ha baba áll a házhoz.
A folytatások is jónak ígérkeznek, mivel a karácsonyi történetben (#3,5) már megismerjük kicsit az többieket, akik eddig még nem kaptak könyvet. Kostya Antonovich amolyan gyógyító/orvosféle és takarító egyben (már most hatalmas kedvencem). Nagyon kíváncsi vagyok hova a fenébe teszi azt a sok hullát, amit eddig el kellett eddig tüntetnie. Holly Phillips a szomszédja és közeli jóbarátja, persze a nő semmit sem sejt a mellette élő pasiról.
Kapott karácsonyi bevezetőt Alexei Sarnov ex-harcos, autókereskedő hálózat tulajdonos is (újabb kedvenc?) Kíváncsi vagyok mi lesz Alexei és az éjszakai takarítója Shay Sandoval között, akinek húga rossz társaságba keveredett. Danila Cherevin könyve várhatóan szintén ősszel jelenik meg, de ezt speciel nem nagyon várom (egyenlőre). Alig pár évvel idősebb a srác, mint Macy, aki épp befejezi lassan a középsulit.
Vasya Fedorov testőr, míg Ty Weston gazdag üzletember. Mivel Ty és Lena közös céget alapítottak, így a páros is egyre többet találkozik a mindennapokban. Eddig ez az egyetlen MM regényterve Riverának, de a karácsonyi történetben már kaptak egy közös részt. Ott az is kiderült, hogy Tynak van egy kishúga, Caitlin. Az Asperger szindrómás lány tudós, és egy munkalehetőség miatt Moszkvába utazik majd, benne rengeteg lehetőséget látok a későbbiekre, remélem Rivera is.
Röviden ennyi lenne, nem szerettem volna sokat spoilerezni, így sok fontos infót kihagytam, legyen meglepetés is benne azok számára, akik tesznek vele egy próbát. Megéri :)

Fighting Connollys:

#1 In Kelly's Corner, 2013 - Kelly Connolly & Bee Langston
#2 In Jack's Arms, 2014 - Jack Connolly & Abby Kirkwood
#3 In Finn's Heart, 2014 március vége/április - Finn Connolly & Hadley Rivera


A Connolly testvérek amolyan spin-off sorozat, mivel Kelly szerepel több HRP részben, mint testőr és összecsap Sergei-el is a ringben (#5). Mindhárom Connolly tengerészgyalogos volt, de már leszereltek és a családi edzőtermet vezetik. Mindennapi problémáik mellett az apjuk függőségeinek következményeivel is szembe kell nézniük.
Kelly a háborúban elveszítette legjobb barátját Jebet, ám megfogadta neki, hogy mindig vigyázni fog annak kishúgára. Most Bee-nek igazán szüksége van a segítségére, hiszen a geek lánynak egy hatalmas projekt közepén van, és zaklatója is akadt.
A második kötet Jack regénye, aki leginkább a központot vezeti, és önvédelmi oktatásokat tart. Abby oda jár edzésre, miután betörtek üzletébe a családi zálogházba. Amikor kiderül milyen veszélyek leselkednek rá és Down-kóros testvérére, a Connelly család védelme alá veszi őket.
Finn súlyosan megsérült a háborúban, és az amputáció után alkohol problémái lettek. Javulófélben van, ám Bee barátnőjéhez nem tartja méltónak magát, mivel a lány egy igencsak prominens és gazdag család tagja... vagyis én úgy gondolom, hogy Hadley lesz a párja. Hivatalos infó egyenlőre még nem került fel a netre, de nagyon egyértelmű :)

Debt Collection:
 
#1 Collateral, 2014 április - Besian Beciraj & Aston McNeil
#2 Past Due, 2014/2015?
#3 Paid in Full, 2014/2015?


A Debt Collection az a sorozat, amire én egyáltalán nem számítottam, ugyanis eddig Mr. Beciraj annyira unszimpatikus volt olvasás közben, hogy az uzsorás Hagennel helyeztem kb. egy szintre a HPR-ben. Jack regényében azonban már mutatott magából egy kis 'jót' is, de a houstoni alvilág albán nagyfőnökével még nem tudok mit kezdeni. A Connelly második kötete alapján más hősnőre számítottam, de kíváncsian várom, mert a fülszövege izgalmasnak ígérkezik. A borító pedig egész rendkívüli lett, nem? :))) Áprilisban elérhető a díszdobozos Alphas After Dark részeként, májustól pedig normál áron külön is.


Her SEAL Protector:

#1 Close Quarters, 2014 április - Leland Gates & Jamie Pearson
#2 ...


Érkezik még egy tengerészgyalogos sorozat is áprilisban, igaz csak díszdobozos változatban elérhető egy ideig. Többszerzős box, nyáron már megvásárolható lesz külön-külön is. Határozottan olvasós lesz a SEAL sorozat, talán lesz valami kis Connelly összefüggése is benne :)

Lábjegyzet: Bár a legfelső, jobb oldali képen egy Jerome Adamoli nevű szemet gyönyörködtető francia pasi található, de a képzeletemben teljesen olyan mint Yuri  ♥  Nem hagyhattam ki :P
  
Roxie Rivera:
Website Facebook  |  Twitter  |  Goodreads
 
post signature

Megjegyzés küldése

 
Top